1. Magazin

Ceren hayatımı kararttı

Ceren hayatımı kararttı

İmam nikahlı birinci eş konuştu: Ceren hayatımı kararttı

POSTA MAGAZİN öZEL HABER Manken-oyuncu Ceren Hindistan (25) Eylül 2014'den bu yana Vanlı işadamı ümit Aslan (27) ile aşk yaşamaya başladı. Hamile kaldığı sevgilisi ile imam nikahı kıydı. 14 Şubat 'Sevgililer Günü'nde birlikte Umre'ye gittiler. Bu fotoğrafları sosyal medyada paylaşınca kıyamet koptu!

 

ümit Aslan'ın 2 kadınla daha imam nikahı ile evlendiği ortaya çıktı. Eşlerinden biri amcasının kızı olan Rojbin Aslan diğeri ise İzmirli özlem çetinkaya. Rojbin Aslan yaşadıklarını POSTA'ya anlattı.

 

Rojbin Aslan şunları söyledi: “ümit ile 23 Haziran 2013'teimam nikahı ile evlendik. Düğünümüz de yapıldı. 8 ay öncekızımız Mina doğdu. Eşim bir süre sonra İzmir'de, özlem adlı bir genç kıza da imam nikahı kıydığını öğrendim.

özlem'den geçen Mayıs'ta ayrıldı. Sonra Ceren ortaya çıktı. ümit evi terk etti. Bana ve kızına bakmıyor. Ceren 'Aramızdan çekil. ümit seni değil, beni seviyor. Hamileyim' diye mesajlar atıyor. O şerefsiz adam ile bir olup psikolojimi bozdu. Hayatımı kararttı.”

'AVUKAT OLACAĞIM' Eşi ümit Aslan'a 250 bin TL'lik tazminat, 10 bin TL'lik nafaka davası açtığını söyleyen Rojbin Aslan “Dicle üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazanmıştım. ümit 'Evlenelim' diye okumamı engelledi. Sınava yeniden girip avukat olacağım. Kadınların benim gibi acı çekmemesi için mücadele edeceğim. ümit ile Ceren Hanım'ı da, Allah'a havale ediyorum” şeklinde konuştu.

13121